Giv dine varer den bedste køretur!

Sørg for at dine pakker kommer sikkert frem 

Når du sender dine pakker tværs gennem landet, er det vigtigt at sikre, at de kommer godt og sikkert frem. En af de mest effektfulde og smarte metoder at sikre dette på er, at pakke dine genstande ind i emballage

Dog er det særdeles vigtigt at have for øje hvilke type emballage, du anvender. Derfor er det ganske nyttigt og vigtigt at gøre sig overvejelser om, hvad genstanden, der skal fragtes, har behov for – men henblik på at skulle klare turen i et lastrum mange hundrede kilometer. 

Er der eksempelvis tale om en skrøbelig genstand, er det ikke nok blot at anvende en klassisk papkasse. I hvert fald ikke som den eneste form for emballage. Her vil jeg anbefale at bruge bobleplast eller boble kuverter, der sikrer at de mere skrøbelige genstande er pakket ordentligt ind – det betyder også, at de er langt mere modstandsdygtige overfor køreturen og den risiko, der er forbundet med den. 

Det er netop så ærgerligt, hvis ikke genstanden kommer frem i ét helt stykke. For hvad er en vase i virkeligheden værd, hvis den er i 3 dele? Det er derfor nogle overvejelser, der er værd at gøre sig – samt en mindre investering der vil komme til stor glæde og gavn. Og som i virkeligheden ofte vil spare dig for flere penge på den lange bane. 

Desuden behøver det – naturligvis – heller ikke at koste en bondegård. Rent faktisk kan meget af vores emballage genanvendes. Det betyder også, at du sagtens kan anvende en gammel papkasse, som du har modtaget en pakke i, næste gang du skal fragte noget. 

Er man forsigtig vil papkasse have en lang levetid og med mulighed for hyppigt brug. Det vigtigste er blot at passe godt på dem og sikre sig, at de ikke er overfyldte. Det kan medføre at papkassens mund vender vrangen ud, så at sige. Desuden er papkasser nemme at opbevare, idet de blot kan foldes sammen og afsættes i hjørnet – hvor ingen alligevel bemærker dem. En løsning der både gavner din pengepung på vores klima. To fluer med ét smæk!

Med andre ord kan man derfor ikke være omhyggelig nok, når det gælder fragt og forsendelse. Det er vigtigt at tage højde for den respektive vares størrelse, vægt og materiale, således at man kan give varen de bedste forudsætninger for en god fragt tværs over landet. Det vil glæde dig – som modtager og som afsender!

 

Læs også En papkasse er perfekt til forsendelse og fragt af ting hos grki.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *