Klar til et job på 30 dage? Se her!

Byg dit eget CV og land drømmejobbet

Med disse ord sælger Candeno deres populære feature, der sørger for, at dit CV står knivskarpt i dine kommende ansøgninger.

Har du altid bøvlet med, hvordan du skal opbygge dit CV? Hvad skal stå først, og hvad skal overhovedet med? Er det virkelig vigtigt at nævne det rengøringsjob, du varetog i en kort overgang for 30 år siden? Skal du opliste al din erfaring i punktform, eller skal du skrive lange og detaljerede beskrivelser af samtlige af dine arbejdsopgaver? Og skal der overhovedet være et billede af dig?

Du behøver ikke længere at bekymre dig eller at bøvle med dit CV, for Candeno står klar til at hjælpe dig med at bygge dit CV helt fra bunden. 
Candeno tilbyder adskillelse skabeloner i et smart design, der udkonkurrerer enhver Word-haj, og før du får set dig om, er dit CV knivskarpt og topprofessionelt.

Det eneste, du behøver at gøre, er at indtaste dine oplysninger, og derfra hjælper Candeno dig med at sætte dit CV op, så din ansøgning med garanti vil gøre et ekstra indtryk i bunken af ansøgninger, som helt sikkert er særligt høj under coronakrisen, som især sætter sine spor på arbejdsmarkedet.

Det med garantien er ikke engang en fordrejning af sandheden, for Candeno kan bryste sig af, at 84% af deres brugere bliver kaldt til jobsamtale inden for 30 dage. Man skal ikke have sendt mange ansøgninger, før man er klar over, at det er en ret stor succes.

Du kender garanteret følelsen af at have sendt ansøgninger i én uendelig, og det eneste, du får tilbage, er den sædvanlige standardmail med den venlige afvisning, fordi stillingen endnu en gang er gået til anden side. 
Frygt ej, Candeno er din redning og tilbyder endda en lang række features, som får dit CV til at shine endnu mere.

Og hvad så med ansøgningen, tænker du? Sørme om Candeno ikke også kan hjælpe dig med denne del ved at tilbyde en såkaldt ansøgningsbuilder, så din ansøgning kommer til at stråle om kap med dit CV, som bliver endnu mere tjekket af at kunne laves i samme design. 

Har du stadig brug for hjælp? Candeno tilbyder – tro det eller ej – liverådgivning alle 365 dage fra morgen til aften!!! Det er svært at finde nogen undskyldninger for, hvorfor du ikke skulle kunne lave en verdensklasse jobansøgning. 

Ud af fjerene og rigtig god arbejdslyst! Klik på CV Skabelon for at læse mere. God fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *