Kom på fortryllende eventyrferie i Disneyland Paris

Disney Land Paris er et sandt mekka for børn og barnlige sjæle. Det er intet mindre end et helt univers, der ikke alene henvender sig til børn – langt fra faktisk. Vi har vel allesammen en yndlings disneyfigur eller noget, vi forbinder Disney med, hvad end vi er 50 eller 5 år gamle.

Disneyland er som nævnt et mekka uden lige. Du finder en af de mest gennemførte forlystelsesparker, der huser meget mere end de gængse forlystelser, vi normalt kender fra parker herhjemme. Disney temaet går igen i hele parken, hvad end det er fra restauranterne, der udformer børnenes retter som Mickey Mouse, eller det er shampoo flaskerne på dit hotelværelse, der har Anders And på flaskerne.

Du finder et kæmpestort udvalg af helt eventyrlige steder, du kan bo. Hvad end du er til et eventyrhotel uden lige med præcis dét Disney tema, der er dit yndlings, eller om du er til hyggelige feriehytter beliggende udenfor parken. Det er kun fantasien, der sætter grænser – og naturligvis din yndlings Disney figur, der måske hjælper dig på vej med beslutningen. Du får med garanti en uforglemmelig ferie med de mange unikke oplevelser og stemninger.

Disneyland for alle budgetter

Du tror måske, at det er en stor udskrivning, hvis du skal have hele familien med til Disneyland. Det kan det også være, bevares. Men alt er, hvad man gør det til, og du kan sagtens komme afsted til overkommelige priser. Først og fremmest kan du rejse lidt udenfor sæson, det vil sige der, hvor der ikke er allerflest turister, som primært er fra maj-oktober. Hvis du kan rejse udenfor det tidspunkt, er du allerede langt. Ligeledes behøver du ikke indlogere dig på et af de dyreste hoteller, og du kan spise efter den pris, der passer dit budget. Du behøver ikke spise på luksusrestauranter eller købe disneykjoler til børnene, før de får en god tur. Det flotte optog, en candyfloss og et billede med Mickey Mouse kommer man rigtig langt med. Disneyland Paris tilbud hjælper dig til at finde en perfekt ferie, der passer til dit budget, så lad dig ikke slå ud. 

Hvis du ønsker at spare på budgettet, kan du også overveje, om du behøver flere dage i parken eller om én fuld dag er nok. Ligeledes kan du overveje, om det er billigst at flyve eller køre derned, hvor der også kan være penge at spare alt efter sæson og størrelsen på jeres rejsegruppe. 

 

Disneyland for alle aldre 

Der er bestemt ikke kun for børn og barnlige sjæle. Der findes milevis af gode og hyggelige grunde til, at du som voksen kan få et godt besøg i Disneyland – og du behøver ikke engang at lægge skylden over på børnene. Jeg har selv været der for år tilbage – som 24 årig vel at mærke med min kæreste. Vi havde ingen børn med, og vi behøvede det bestemt heller ikke. Jeg fik overtalt ham, og selvom det tog sin tid, så tror jeg næsten, det var ham, der havde det allersjovest. Selvom man er voksen, så er der altså noget fascinerende i at få taget billede sammen med Mickey Mouse. Du får med garanti en fantastisk ferie i Disneyland hvad end du har børn med eller ej.