Pantsætning er det bedste alternativ til online auktioner

Står du og overvejer at sælge en taske, smykker, et ur eller noget helt fjerde på en online auktion, men har en underlig mavefornemmelse på grund af usikkerheden over, hvad du vil få for det? Noget tyder på, at du er bestyret med en god fornemmelse, for der er nemlig gode alternativer, som sikre dig en mindre usikker pris, end en auktion vil gøre. 

Pantsætning er en af disse alternativer. Når du pantsætter dine ting, kan du sikre, at du kender til prisen på det, du sælger, på forhånd, desuden får du også pengene hurtigt og nemt og som et plus kan du købe dine smykker eller tasker tilbage, hvis du skifter mening. Så sælg til os og drop de dårlige priser.

Usikkerhed over prisen? Nej tak!

En online auktion kan være tåkrummende. På den ene side er der en chance for, at du tjener super godt på det, du sælger, men det kan også gå den anden vej, hvor du ikke får det solgt, eller bare får en virkelig lav pris for det du sælger. Du kender desuden først prisen, når auktionen er slut. 

På nogle auktionhuse er det muligt for dig at sætte en minimumspris. Det afhænger dog af, hvilket auktionshus du vælger og dermed er risikoen for et dårligt salg, stor.

En minimumspris betyder dog ikke, at du får penge svarende til varens reele værdi og derfor kan det være en klar fordel for dig at pantsætte det i stedet.

Økonomisk kloge folk pantsætter

Vi har alle set de der tv serier, hvor folk tjener super godt på deres auktioner, og vi føler endnu mere med dem, når deres genstande slet ikke sælger. Auktioner har ricisi og det er tit ikke det værd. Vælger du istedet at være lidt mere kedelig og klog, kan du istedet pantsætte og hurtigt få svar på, hvad værdien af din vare er, og hvad pantsætteren vil give for den. Så kan du træffe et kvalificeret valg derefter. Det er det kloge og økonomisk sikre at gøre.

Hvad er pantsætning?

Har du spillet matador, kender du godt lidt til, hvad pantsætning er. Du sælger din ejendom, men muligheden for at købe den tilbage, ofte til en lidt dyrere pris. Det kan ses som et lån, men mange bruger det også som en salgsmetode.

Når du har pantsat din ejendel, kan du vælge to ting. Du kan vælge at købe det, du har pantsat tilbage, eller du kan lade tilbagekøbs perioden løbe ud og ikke købe det tilbage og beholde pengene.