Opbevar din morgenmad så det er nemt og hurtigt

De fleste ved at det er en god ide at starte dagen med en god og nærende morgenmad. Desværre er det også den tid på dagen, hvor de fleste ikke har helt så meget tid som de gerne ville have, for at de kan nå at spise et sundt måltid. Enten fordi de har børn, der skal ud af døren eller fordi man måske lige så de 5-10 min mere i sengen, end man skulle. Det kan løses et langt stykke hen ad vejen med lidt forberedelse og en Morgenmads Dispenser

Forbedre din mad

Som nævnt er tid en mangelvare for mange om morgenen og derfor kan det være en god ide at forbedrede så meget som muligt dagen før. Du kan forbedrede til en 3-4 dage og have det stående i køleskabet, så det er lige til at tage ud og spise eller tage med. Det tager ikke 4 gang så lang tid at forberede til 4 dage frem for en.

Du kan også lave en frugtsalat af resterne fra aftenen før og have den stående og enten spise den som den er eller tilsætte den til din yougurt og musli. 

Er du til smoothie så lav den om aftenen, eller skær frugten ud hvis du hellere vil have den frisk og så tager det ikke mange sekunder at lave den om morgenen. Du kan endda lave en ekstra og tage den med til din frokost. Igen kan du skære det ud om aftenen. Her har det den fordel, at du kan få en sund aftensnack, samtidig med at du har forberedt til næste morgens morgenmad.

Køb de rigtige dispenser

For at kunne forbedrede til flere dage og det forsat skal se lækkert og indbydende ud er det en god ide at have de rigtige boxe og dispenser der kan holde din mad frisk. Samtidig må de heller ikke være så store og voldsomme at de tager alt pladsen i køleskabet. Mange af dem kommer med små seperate rum, så de forskellige madvarer ikke blandes sammen inden de skal spises.  F.eks. findes der en box, hvor man kan have yougurt i den ene og så er det plads til musli eller frugt øverst og så er den lige til at tage med og blande, når man skal spise den.