Hvordan finder du det bedste lån?

I første omgang kan det godt virke lidt uoverskueligt at få et overblik over lånemulighederne i Danmark. Hvad enten det drejer sig om lån i en traditionel bank eller om du tager et online Lån. Derfor er det en god ide at sætte tid af og undersøge mulighederne godt og grundigt. Herunder kommer der flere forslag til hvad du kan gøre for at få det bedste og billigste lån. 

Tjek de forskellige ekspert hjemmesider

Sammen med at lånemarkedet er eksploderet, er der kommet flere og flere hjemmesider, der tilbyder deres hjælp til at danne et overblik. De har undersøgt de forskellige lån og de tilbyder også hjælp til forslag til, hvor du kan søge. Fordelen ved at gøre brug af dette tilbud, som iøvrigt er gratis, hjemmesiderne tjener deres penge på reklamer, er at det er lån der er nemme at sammenligne og dermed nemmere for dig at vurdere, hvilke et der er bedst og billigst.

Få mindst 3 tilbud

Uanset om du søger på nettet eller gå i en almindelig bank, er det en god ide at ansøge mere end et sted. Dermed øger du ikke alene muligheden for at få et positivt svar, men du har også mulighed for at sammenligne de forskellige tilbud og finde det lånetilbud, der er det bedste. Det er ÅOP, rentesatsen og betalingsbetingelserne du skal sammenligne.

Forhandel med bankerne

Mange mennesker glemmer eller også har de så stor respekt for bankerne at det er en forretning på ligefod med alle andre. Du ville aldrig købe en brugt bil uden at forsøge at forhandle prisen ned. Det samme skal du gøre med et banklån. Det er ikke sikkert at du får noget positivt ud af det men det er et forsøg værd. Du har intet at miste. Siger de nej kan du jo stadig acceptere det tilbud du har fået.

Læg et budget

Et sidste sted du kan spare penge er at betale lånet ud hurtigt. Derfor er det en god ide at starte med at lægge et budget og finde ud af, hvor meget du kan betale hver måned. Måske er der andre udgifter du kan udskyde en måned eller 2 og derfor betale endnu mere af på dit lån. 

Skovbohjort Advokater kan hjælper med rådgivning ved køb af fast ejendom