Dogging fun – det skal du vide

Hvis ikke du lige tænker at dogging fun er et begreb du har hørt før, så vil du garanteret blive overrasket over at høre at det er en af de mest almindelige lovovertrædelser i England, næsten 50% af befolkningen har på et eller andet tidspunkt gjort det, og tallene er nok omkring det samme i Danmark. 

Men hvad er det?

Dogging fun beskriver en fetich der indbærer at anonyme mødes på offentlige steder for at have samleje med hinanden. Dogging fun er, takket været internettet, efterhånden vokset til at være en af de mere udbredte feticher rundt omkring i verdenen og man skal ikke lede længe efter et forum tæt på hvor man bor.

Der findes nemlig et hav af forskellige forummer hvor brugere (ofte betalende, da man nok værdsætter privatlivet lidt) kan chatte med hinanden og aftale hvordan og hvorledes. Derudover findes der også interaktive kort, hvor brugere kan \’plotte\’ deres yndlingsteder ind og koble en kommentar på det. 

Du skal dog vide

At det ikke kommer uden en risiko. Hvis du virkelig træder ved siden af og bliver opdaget af nogen der ikke tager let på det, så risikerer du at komme ind og brumme den i op til fire år – ikke just den sjoveste tiltale at skulle forsvare. Heldigivis kender de fleste \’doggere\’ reglerne og er gode til at holde steder rene.

De to regler finder du herunder:

  • Normalpolitivedtægtens § 5: Det er forbudt på eller ud til en vej eller andre steder, hvortil der er almindelige adgang, at vise uanstændig opførsel, f.eks. ved uanstændige ord eller handlinger, ved uanstændig blottelse af legemet eller ved at opfordre til utugt.
  • Straffelovens § 232: Den, som ved uterligt forhold krænker blufærdigheden eller giver offentlig forargelse, straffes med bøde eller fængsel indtil 4 år.

Ved at være klar over hvad du kan blive straffet for, kan du også nemmere tage forbehold for det og ikke putte dig selv i sådanne situationer. Det har heller aldrig skadet at bruge sin sunde fornuft og pli. 

Vær opmærksom på

Før du begynder at aftale møder til højre og til venstre er det måske en god idé at også lige finde ud af hvilken type mennesker du har med at gøre først og hvordan du gerne vil have din fetichdrøm udlevet – der findes nemlig mange forskellige typer \’doggere\’. Nogle foretrækker at kigge på fra en sikker afstand mens andre foretrækker større forsamlinger med flere mennesker. 

Læs om dogging-fun på dette link.