Interkulturel dating – og hvorfor det er for alle

Selvom det er en smule tabubelagt for voksne Danske mænd, at søge mod varmere himmelstrøg efter kærligheden, så er der faktisk en del gode grunde, til at det er en utrolig sund ting at gøre hvis kærlighedslivet herhjemme ikke er hvad det har været. 

Det er faktisk ikke en unormal ting, at voksne mænd der ikke bor i storbyerne går og føler sig småensomme, om det er fordi der bare ikke er en stor datingscene i randområderne, eller det er fordi de fleste mænd er ret gode til at vokse ind i nogle bestemte rammer og tankemønstre er ikke til at sige – én ting der dog er til at sige, er at datingscenen med thaipiger er ret anderledes end hvad den er ude i Thorning. 

Kulturel dating skaber verdensmænd

Ved at kaste dig selv ud i en helt anderledes og ny type dating, i et helt anderledes og ny type land, ændrer du også de spilleregler der hidtil har været for dating. Du bliver simpelthen nød til at øge din forståelse for kulturelle forskelle og imødekomme det, istedet for at være den fordomsfulde nordjyde, din far altid gerne har villet have at du skal være. 

Ved at date med andre spilleregler lærer man også om kulturen, noget der er med til at bryde de gamle tanke- og vanemønstre og give lidt ekstra farve i en ellers måske grå hverdag. Det smukke ved kulturmøder i forhold til dating, er at der altid vil være noget at snakke om eller grine af – når man ikke er så ens, er der meget at snakke om. 

Rejs oftere, oplev mere

Om det er fordi interkulturelle par føler at det er deres pligt, eller om det er fordi de prøver at søge mod fælles kulturelle standpunkter, er ikke til at sige. Det ses dog ofte, at voksne danske mænd, der pludseligt finder en udenlandsk kone, lige pludseligt begynder at rejse meget mere end de nogensinde har gjort – og det er en fantastisk god ting at høre og en sund til at gøre for os selv. 

At rejse er at leve lyder det gamle og utroligt velkendte citat, og der må være noget om snakken. Man ser (og hører) nemlig ofte om studerende der er hjemvendt fra den famøse sabbatrejse, som prediker om at de aldrig vil lave andet end at se og opleve nye kulturer rundt omkring i verdenen. Det er værd at tage ved lære af.