2 grunde, til at bruge en sammenligningstjeneste til dit næste køb.

Der er gode chancer for at du ikke betragter dig selv som en dum og intetanende forbruger, der bare hopper i det utal af økonomiske fælder, som diverse virksomheder lægger ud for dig. 

Du vil gerne shoppe smart, spare penge hvor du kan og desuden gøre det på den nemmeste og mest effektive måde, for lad os være ærlige – hvor mange timer gider du egentligt at bruge på at browse internettet efter den sweater, når det klokkeklar svar er lige foran øjnene på dig? 

Her kommer sammenligningstjenester som https://comper.no/ ind i billedet. De gør nemlig alt det hårde fodarbejde for dig, så du kan begå dig på internettet til den billigst mulige pris – og det er værd at have med, hvis man som de fleste mennesker synes at det er dejligt at have lidt ekstra kapital mellem hænderne, når måneden er ved at løbe mod enden. 

Nedenfor finder du to grunde, en til din impulsside og en til din rationelle side, der forklarer hvorfor sammenligningstjenester er vejen til større økonomisk frihed og en meget mere ligetil online shoppestil. 

  1. Til impulskøbene
    Når det kommer til impulskøb, speciel ved impulskøb, er det ikke ofte at vi har sat os ind i markedet, før vi kyler varen i kuren og checker ud med mobilepay. Her er der kort sagt virkelig gode chancer for at ende med at betale lidt for meget i enten fragt eller for selve varen – noget der er utroligt irriterende hvis du nu kunne have sparet et par hundrede kroner på den sweater der, ved lige at have kørt den igennem en sammenligningstjeneste før du checkede ud. 
  2. Til det rationelle og økonomisk ansvarlige sind
    Er der rigtig mange penge at spare ved at overveje sine muligheder med en sammenligningstjeneste. Det de fleste gør, både med el, telefoni og andre tjenester hvor der er månedlig betaling, er at de finder en udbyder som de godt kan lide og bliver der – måske fordi de er hvad alle andre har, eller fordi det var billigt da du meldte dig til. 

    Bottom line er, at der er ret gode chancer for at du snyder dig selv for de billigste løsninger når de kommer til dine månedlige abonnementer – de fleste unge der bor sammen har eksempelvis ét spotify abonnement hver til 100kr i måneden uklare over at med spotify family kan de være op til fem hoveder på adressekontien til bare 150kr i måneden – det er ret mange penge at spare på et år.